Amatőr Squash OB - 7. selejtező:

Kalászi Sportcsarnok, Budakalász

Nagy várakozásaink voltak a budakalászi selejtezővel szemben, hiszen mint tudjuk, igen komoly élet zajlik náluk squash terén. Sajnos azonban a körülmények egy picit kedvezőtlenebben alakultak, mint számítottunk rá.

Vasárnapra már korábban le volt kötve egy házi verseny, szintén amatőröknek. És sajnos az időjárás sem úgy alakult, ahogy mi alakítottuk volna. Ha lett volna rá hatásunk, persze…

Mindamellett Budakalász azért Budakalász! A fallabda sport egyik meghatározó helyszíne. Így Csányi Brigi és Buday Zoli kihozták belőle, amit lehetett. És azért az bizony nem volt olyan rossz…

A Budakalászi Sportcsarnokot mi már jól ismertük, így nem is lepődtünk meg adottságain. Rengeteg sportolási lehetőség áll a vendégek rendelkezésére. A szokásos fitneszterem-aerobik kombó mellett, amely már a squashpályák kötelező velejárója, nekik van egy igazi sportcsarnokuk. Méghozzá nem is kicsi…! Igazi kézilabdapálya, lelátóval, meg minden, ami hozzá tartozik. Aki nem hiszi, járjon utána – vagy nézze meg a Mozgás TV korábbi adásában. Ott készült ugyanis egy jó kis bemutató róluk.

Egy érdekesség: sztáredzőnk, Sean Flynn mint egy mellékesen észrevette, hogy az 1-es pálya lényegesen kisebbnek tűnik, mint a 2-es pálya. Ezek után szinte mindenki ezt próbálta kitalálni, hogy ez tényleg így van-e, vagy csak optikai csalódás. Elvileg optikai csalódásnak kell lennie. Ugyancsak ezt erősítette meg Buday Zoli – nem hitelesített – mérése is.

A versenyen indulók száma: 13 fő volt. Üdítő különbség volt a korábbiakhoz képest, hogy voltak indulók a női kategóriában is – ha nem is sokan…

Az eredmények pedig:

Nők:

  1. Szlávik Linda
  2. Bolyós Erika

Férfiak:

  1. Kassay Csaba
  2. Szász Miklós
  3. Zentai László
  4. Szabó Ádám

 

A már megszokott csapatot ismét megemlítenénk. Két hostessünk - Görög Gabriella, Sipos Barbara - mellett a fotós Rácz Zoltán, Szilágyi Gábor és Czeglédi Tamás képviselték a szervezőket. És megint velünk jött Sean Flynn, akiről korábban már szó volt. Ezúttal is a FOX Autorent által biztosított kocsikkal utaztunk - ismét hála érte!  

 

A szokásos aktivitások megvoltak: ActivLab termékkóstolók, Organity magnézium gél, és Phiten mágneses nyakláncok és titánium karkötők, Yantra jóga és masszázs matracok termékbemutatója. Emellett bemutattuk legújabb szponzorunkat: a Pegazus Brókerház Zrt., akik a döntők győzteseinek adnak majd díjakat.

 

A következő lehetőségek a versenyzésre már csak 2011-ben lesz:

·         Debreceni Selejtező: 2011. január 08.

Helyszín: 4027 Debrecen, Füredi út 27 - Aktív Fitness

·         Gödöllői Selejtező: 2011. január 09.

Helyszín: 2100 Gödöllő, Dózsa György út 152. - HS Sport - és Szabadidőközpont

·         Szombathelyi Selejtező: 2011. január 15.

Helyszín: 9700 Szombathely, Géfin Gyula u. 24. - Öntöde Sportcentrum

·         Tiszaújvárosi Selejtező: 2011. január 22.

Helyszín: 3580 Tiszaújváros, Szederkényi út 674/679. - Angyal Squash & Bowling Club

·         Budapesti Selejtező: 2011. január 29.

Helyszín: 1113 Budapest, Bartók Béla út 152 - Griff Squash & Fitness Club

·         Kiskunhalasi Selejtező: 2011. február 05.

Helyszín: 6400 Kiskunhalas, Esze Tamás ltp.10. - Centrum Squash Club

 

Beszámoló képekben:

http://picasaweb.google.com/griffsquash08/BudakalasziSelejtezo#

 További beszámolók találhatók folyamatosan:

·         Sporthiradó

·         Blikk

·         Mozgás Hálózata

·         Magyar Squash Szövetség

·         Squash OB Blog

·         Amatőr Squash Blog

·         Squash TV

·         Griff Squash & Fitness Club

A bejegyzés trackback címe:

https://squashob.blog.hu/api/trackback/id/tr292565118

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása